İlan Duyuru Mesaj

Kavak Belediyesi’nden Engelli Ve Kronik Hastalığı Olanlara İzin

Kavak Belediyesi'nden Yapılan Açıklamada: Belediyemizde çalışan engelli ve kronik hasta olan personel Korona virüs nedeniyle ücretli izne ayrıldı.Belediyemiz Korona virüs ile ilgili önleme çalışmalarına yoğun şekilde devam ederken,

Abone Ol

Kavak Belediyesi'nden Yapılan Açıklamada:

Belediyemizde çalışan engelli ve kronik hasta olan personel Korona virüs nedeniyle ücretli izne ayrıldı.

Belediyemiz Korona virüs ile ilgili önleme çalışmalarına yoğun şekilde devam ederken, Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, tüm belediye birimlerinde görevli engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin ücretli olarak idari izinli sayılmaları talimatını verdi.

Yeni tip Korona virüse karşı tedbirler alan Belediyemiz, halkın yanı sıra personelinin de sağlığını yakından düşünüyor.

Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı'nın talimatıyla engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan belediye personeli 19 Mart 2020 Perşembe gününden itibaren idari izinli sayılacak.

Belediye Başkanımız Sayın Feridun Bağcı, "Halkımıza yönelik önlemlerimizi alırken, kamu hizmeti sunan ve kasabamıza hizmet için canla başla çalışan mesai arkadaşlarımızı da unutmuyoruz.

Özellikle engelli personelimiz başta olmak üzere kronik rahatsızlığı bulunan personellerimizi bu süreçte olası salgın riskine karşı koruyabilmek adına idari izinli sayılmaları yönünde bir karar aldık. İki haftalık izinlerinde dinlenerek bu süreci en sağlıklı şekilde atlatmaları en büyük temennimizdir. Öte yandan, hiç bir şekilde işlerimizin aksamaması için özenle planlamalarımız yapılmıştır.

Acil ve beklenmeyen durumlarda yine tüm ekiplerimizle tedbirlerimizi aldığımızı belirtmek isteriz." ifadeleri kullanıldı.