Yaşam

Kent Konseyi Çiftçilerin Sorunlarını Raporlaştıracak

Kent Konseyi Çiftçilerin Sorunlarını RaporlaştıracakKaymaklı Kent Konseyi Çiftçilerin Sorunları, Araştırılması, Raporlaştırılması ve Yetkili Kurumlara Sunulması konu başlığı ile çalıştay düzenliyor.Kent Konseyi Tarım ve Ha

Abone Ol

Kent Konseyi Çiftçilerin Sorunlarını Raporlaştıracak

Kaymaklı Kent Konseyi Çiftçilerin Sorunları, Araştırılması, Raporlaştırılması ve Yetkili Kurumlara Sunulması konu başlığı ile çalıştay düzenliyor.

Kent Konseyi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, çiftçilerin sorunlarının ve isteklerinin araştırılması için çalıştay düzenliyor. Çalıştayın hedefi, sorun ve istekleri rapor haline getirerek Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi ilgili birimleri seviyesinde tarımın ve çiftçilerin sorunlarını dile getirmek. Bu doğrultuda çalıştayın ilk günü 25 Şubat 2020 Salı günü saat 14.00’te Kaymaklı Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşecek. Tüm çiftçilerin bu çalıştaya katılmasının önemine dikkat çeken Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, “Sorunlar ve çözüm önerileri ile kendi yolumuzu da görmüş olacak, çiftçilerimizin aralarında istişare ve iletişimi de artırmış olacağız. Komisyonun hazırlayacağı raporu ise bakanlığımız başta olmak üzere TBMM ve ilgili kurumlara sunacağız” dedi.