Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi muhtar adayı Süleyman Bilgin ND Haber'e ziyarette bulundu.

Ziyarette projelerinden bahseden Bilgin, 'Mahallemizdeki sorunları çözmek için mahalle sakinlerinin taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak, somut ve gerçekçi projeler hazırladım. Bu projeleri hayata geçirmek için, mahalleliyle işbirliği içinde olacağım. Mahallemizin hak ettiği hizmeti en iyi şekilde sunacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.Hizmet bizden destek sizden!" dedi.

ND Haber Genel Yayın Yönetmeni Emre Ağır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

Süleyman Bilgin; Ağır'a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

Süleyman Bilgin Kimdir?

1962 yılında Nevşehir Derinkuyu İlçesi Kuyulutatlar köyünde doğdu. İlk okulu köyünde orta okulu Derinkuyu'da tamamladıktan sonra Nevşehir Lisesi'nden mezun oldu. Bu dönemde Kıratlıoğlu Mahallesi'nde ikamet etmeye başlamıştır.

1980-1981 yılları arası bir dönem sözleşmeli öğretmenlik yaptı. 1982-1984 yılları arasında vatani görevini Ankara Etimesgut'ta yaptı.

Askerlik vazifesi dönüşü İstanbulda elektrik malzemesi imalatı yapan bir firmaya ortak olup çalışma hayatına başladı. İlerleyen günlerde çalıştığı firmayı devir aldıktan sonra iş hacmini büyütüp istanbul içi pazarlama yapmaya başladı. İşlerini büyütmek için İstanbul Güngören sanayi bölgesine taşınıp burada uzun yıllar esnaflık yaptı.

İstanbulda faaliyet gösteren KUYDER (Kuyulutatlar Köyü Derneği) kurucu üyeliğini yaptı.

Emekli olduktan sonra işlerini oğluna devrederek 1976 yılında ikamet ettiği baba ocağı evine Kıratlıoğlu Mahallesi'ne taşındı.

İstanbulda ikamet ettiği süre boyunca sevilen sayılan bir eş, bir baba, bir esnaf, bir komşu oldu.

Büyükşehirde kazanmış olduğu tecrübeleri ile Kıratlıoğlu Mahallesine hizmet etmek için 2024 Yerel seçimlerinde ikamet ettiği mahallesinden Muhtar adayı oldu.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.