Kozaklı

Kozaklı Belediyesi’nin Borçtan Yüzü Gülmüyor | Su Kuyusunun Elektriği Kesildi

Kozaklı Belediyesi, büyük borç yükü ve bugün su kuyusunda yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili bir kamuoyu duyurusu yayınladı.

Abone Ol

Kozaklı Belediyesi, büyük borç yükü ve bugün su kuyusunda yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili bir kamuoyu duyurusu yayınladı. 

Kozaklı Belediye Başkanı Sefer Neslihanoğlu yayınladığı duyuruda, "31 Mart 2024 tarihinde 456 milyon TL ana borç (faiz hariç) ile nüfusa oranla en borçlu belediye olarak devraldığımız Kozaklı ilçemizin saygıdeğer halkına önemle duyurulur.

Bilindiği üzere, Kozaklı ilçemizin AKPINAR bölgesindeki su kuyularındaki rezervlerimizin tükenme noktasına gelmiş olması sebebiyle belediye yönetimi olarak AKPINAR bölgesinde yeni yeraltı su kuyuları açma işlemlerine pazartesi günü başlamış bulunmaktayız.

Bugün itibariyle AKPINAR bölgesindeki yeraltı suyu açılış çalışmalarımızın olumlu yönde ilerlemesine rağmen, elektrik dağıtım şirketine olan eski belediye borçları sebebiyle, 31 Mart 2024 tarihinden itibaren rutin olarak belediye imkanları çerçevesinde ödemeleri gerçekleştirmiş bulunmaktayız ve ödeme taahhüdü vermemize rağmen dağıtım şirketi özellikle AKPINAR bölgesindeki mevcut olan su kuyusunun elektriğini bugün itibariyle kesmiştir.

Elektrik kesintisinin ivedilikle çözülmesi için gerekli işlemler başlatılmıştır.

Seçim süresince söylediğim gibi:

Benim sevdam makam ve mevki değil,

Kozaklı ve Kozaklı halkıdır.

Son sözüm;

Rantçılar,

Zalimler,

Hainler,

Nefretten gözü dönmüşler,

Bozguncular,

Gücüne güvenenler!

Ateşinizle yok edemezsiniz,

Ancak yok olursunuz!

Değerli Kozaklı halkının bilgisine sunarız." İfadelerini kullandı.