Altyapısından yetiştiği Nevşehir Belediyespor’dan geçen sezon sonunda ayrılan ve 2019-2020 sezonun başında TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Kozan Spor F.K. İle anlaşan 1999/Nevşehir doğumlu Rahmi Özdemir yuvasına döndü.

Adana temsilcisinde istediği kadar süre alamayan Rahmi Özdemir; kulübüyle olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti ve doğup büyüdüğü memleketinin takımı olan Nevşehir Belediyespor ile anlaştı.

Yuvasına dönmek için her türlü fedakarlığı  yapacağını ve gerekirse para bile almadan kırmızı beyazlı formayı giyebileceğini belirten Rahmi’nin bu tutumu; Nevşehir’li futbolseverler tarafından takdirle karşılandı.

Rahmi Özdemir Kimdir?

Sağ bek pozisyonunda oynayan Rahmi 1999 Nevşehir doğumlu olup, futbola 2011 yılında o zamanki adıyla; Nevşehir GK’da başlamıştır.

Nevşehir GK’nın 3.Lige yükseldiği sezon da kırmızı beyazlı formayı giyen Rahmi 3. Lig’de 1 sezon oynadığı takımından kısa bir süreliğine ayrılmış ve Kozan Spor FK ile anlaşmıştır.

Devre Arası transfer döneminin bitmesine az bir süre kala yuvasına dönen Rahmi Özdemir’e Hoşgeldin diyor Kırmızı Beyazlı forma ile başarılar diliyoruz.