Memur-Sen ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın beraberinde Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Harun Öcal ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i ziyaret ederek, Rektörlük görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Genel Başkan Ali Yalçın’ı ziyaretlerinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Çatak, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu ve sendikanın üniversite temsilcisi Doç. Dr. Recep Tek ile birlikte karşılayan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

NEVÜ’nün sahip olduğu fiziki yapılanması, nitelikli akademik ve idari kadrosu ile yürüttükleri faaliyetlere değinen Rektör Aktekin, çalışanların haklarının korunmasına yönelik önemli bir misyonu üstlenen sendikaları ve kamu yararını gözeten tüm sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini de belirtti. Aktekin bu kapsamda yönetim olarak da tüm üniversite personelinin özlük ve sosyal haklarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik de önemli çalışmalarda bulunduklarını ifade etti.

Misafirperverliklerinden dolayı Rektör Aktekin ve yönetimine teşekkür eden Genel Başkan Yalçın ise NEVÜ yönetiminin üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük haklarının korunması ve iyileştirilmesine yönelik yürüttüğü adaletli ve liyakat temelli çalışmaların memnuniyet verici olduğunu söyledi.