Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Kavak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunda öğrencilerimizin okula keyifle devam etmesi, kaygılarının azalması ve sporla tanışmaları için etkinlik düzenledik. Etkinliğe İl Müdürü Muhsin Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı, antrenörlerimiz, liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz katıldı.

Telafi eğitimine devam eden ilkokul öğrencilerimizin gönüllerince eğlenip spor yaptığı etkinlikte miniklerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak birçok alanda sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Bu anlamda bugün Kavak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulunda yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerimizin sporla tanışmaları amacıyla böyle bir etkinlik düşündük. Çocuklarımızı küçük yaşta sporla tanıştırıp sporu tabana yaymak için bu faaliyetleri artırarak devam ettireceğiz.

Etkinliğin sonunda Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan spor malzemeleri İl müdürü Muhsin Özdemir tarafından Kavak Recep Tayyip Erdoğan İlkokulu Müdürü Evkan Aslan’a teslim edildi.