Nevşehir de Bugün

Mhp Heyetinden Başkan Savran’a Ziyaret

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberindeki MHP’li belediye başkanları ve meclis üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Göreme Belediye Başkanı Ö

Abone Ol

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve beraberindeki MHP’li belediye başkanları ve meclis üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selci ve Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç ve MHP Nevşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı Ünal Kalfaoğlu'nun katıldığı ziyarette İl Başkanı İlhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savranı’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

MHP heyetine teşekkür eden ve ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Dr. Mehmet Savran, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhur ittifakının kurulduğu ve o ruhun birleştiği günden itibaren, Türkiye’de önemli hizmetlere imza atıldığını belirten Savran, Nevşehir’de ittifak ortaklarının aynı heyecan ve şevkle birlik ve beraberlik içerisinde önemli hizmetleri hayata geçirdiğini kaydetti

Nevşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti’li ve MHP’li meclis üyelerinin bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini vurgulayan Savran, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin himayelerinde oluşturulan Cumhur İttifakı için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.” dedi.