AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Çalışkan mesajında,'Bereketin, huzurun ve rahmetin dolu dolu yaşandığı, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel şekilde tecelli ettiği bu mübarek Ramazan ayını geride bırakarak; birlik, beraberlik ve toplumsal barışımızın daha da pekişmesine katkı sağlayan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Bayramlar, milli ve dini değerlerimizin, inançlarımızın ve geleneklerimizin önemli bir parçası olup, sevgi, saygı, kardeşlik ve paylaşma duygularının yoğun olarak hissedildiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın güçlendiği özel günlerdir. Bu güzel bayramı vesile kılarak, milletçe kardeşliğimizi güçlendirelim, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, ecdadımıza layık bir sorumluluk duygusuyla, bu kıymetli vatan için birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın herkesi manevi huzur ve neşeyle kucaklamasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, başta Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' İfadelerine yer verdi.