Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, Derinkuyu ilçesindeki ziyaretlerine Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent AKSOY'u makamında ziyaret ederek başladı.

Ziyarette Derinkuyu'da eğitim-öğretim için belediye işbirliği ile yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu. Ardından Milli Eğitim MüdürüMurat DEMİR, Derinkuyu Kaymakamı Sayın Muhammed YILMAZ 'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Derinkuyu'nun eğitim-öğretim faaliyetleri ile yapılacak eğitim çalışmaları hakkında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının 1. Yarıyılının değerlendirmesi ve 2. Dönem için yapılacak çalışmalara yönelik Nevşehir Milli Eğitim Murat DEMİR başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR'in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda 2020-2021 eğitim öğretim yılının 1. Döneminin değerlendirilmesi yapıldı. 2. Dönem için yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler ele alındı. Okullarda Covid-19 tedbirleri, okullarımızın personel durumu, 8-12. Sınıflar için açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının takibi, Tübitak Projelerine katılımın artırılması, Pansiyonların hazır hale getirilmesi, taşımalı eğitim önlemlerine ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile eğitim öğretimle ilgili her hangi bir sorun yaşanmaması, önlemlerin zamanında alınması, eğitim öğretim faaliyetlerinin sorunsuz ve başarılı bir şekilde sürdürülmesi için koordineli olarak çalıştıklarını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.