Siyaset

Müjdeye Rasim Başkan'dan İlk Yorum

Rasim Arı’dan İlk YorumNevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nevşehir Kalesi ve etrafındaki bölgenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “Yenileme Alanı” olarak ilan edilmesiyle ilgili ilk açıklamalarını sosyal me

Abone Ol

Rasim Arı’dan İlk Yorum

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nevşehir Kalesi ve etrafındaki bölgenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “Yenileme Alanı” olarak ilan edilmesiyle ilgili ilk açıklamalarını sosyal medya aracılığıyla yaptı.

Göreve geldiği günden beri Şehrimizin değişim,dönüşüm ve kalkınması için gecesini gündüzüne katan Arı; 
Nevşehir Kalesi ve Etrafının Yenileme Alanı ilan edilmesi ile ilgili karardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Göreve geldiğimiz ilk günden beri şehrin kaderini değiştirecek proje olarak baktığımız ve şehrimize her gelen siyasi büyüğümüze büyük bir heyecan ile anlattığımız Nevşehir Kalesi Projesi Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın  imzasıyla Kentsel Yenileme Alanı olarak ilan edildi .
Şehirdeki değişim ve dönüşümün lokomotifi olacak Kale Projemiz ile birlikte şehrimizin gelişmesi ve yükselmesindeki ivmesi de fazlaca artacaktır.

Şehrimizin bir çok derdini çözecek Kale Projemizi biran evvel hayata geçirip hemşehrilerimize sunmak boynumuzun borcudur.

Bu vesileyle,
Nevşehir'imiz ile ilgili 9 ayda iki büyük Projemizi onaylayarak şehrimize her zaman destek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a  tüm şehrimiz adına şükranlarımızı iletiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız projemiz ile ilgili son resmi imzayı da atarak projemizin startını fiilen vermiştir.

Bu dakikan itibaren,
Daha çok çalışarak tüm dünyanın gözdesi haline getireceğimiz Kale Projemizi ivedi bir şekilde tamamlayacağız dostlar, şüpheniz olmasın.

Ayrıca,
Başta Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy olmak Projemizi sahiplenen tüm bakanlarımıza Milletvekillerimize Valimize İl Başkanımıza ve bürokrasimize de hassaten teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.