Ülkemiz işverenlerini ulusal ve uluslararası anlamda temsil kabiliyeti en yüksek çatı kuruluş olan Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu olarak, rekabetçi ve sürdürülebilir işletmeler ile ülkemiz ekonomisinin gelişmesi ve kalkınmanın hızlanması amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

PÜİS'in üyesi olduğu TİSK'in ev sahipliğinde gerçekleşen Birlikte Daha Güçlü Bir Gelecek Zirvesi Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'ın liderliğinde, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın M. Fatih Kacır, Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat katılımıyla yapıldı.

Toplantıya PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa Ertaş, PÜİS Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile PÜİS Bölge Başkanları, il ve ilçe Başkanları geniş bir şekilde katılım gösterdi.

Toplantıda PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş kar marjları, POS komisyonu, finansman sıkıntısı konularını Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Sayın Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın M. Fatih Kacır'ın dikkatlerine sundu.