Nar Fikret Aktekin Ortaokulu Avrupa Birliği tarafından hibe almaya hak kazanan 'E-Fest' isimli Erasmus+ KA229 projesi kapsamında 4. hareketliliklerini Kayseri'de gerçekleştirdi.

Türkiye,İtalya,Yunanistan,Litvanya ve Bulgaristan'dan ortak okullar ile yürütülen konusu festivaller olan projenin 4. hareketliliği Kayseri'de gerçekleştirildi.

Ev sahipliğini Mehmet Tarman İlkokulu'nun yaptığı hareketlilikte proje ortakları Kayseri'de bir hafta ağırlandı.

30 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen hareketlilik kapsamında "geleneksel kıyafetler" ile ilgili çeşitli etkinlikler yapıldı.Ayrıca hareketliliğe katılan öğretmenler çeşitli okulları ziyaret ettiler.Proje kapsamında Kayseri'ye giden öğretmenler

Kocasinan Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretleri de gerçekleşirirken,sertifikalarını Kocasinan Öğretmen Evinde düzenlenen yemekte Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayhan TELTİK'in elinden aldılar.

Nar Fikret Aktekin Ortaokulu Proje Yürütücüsü Özge Müfide CİNGİL ve Okul Müdürü Ramazan YEŞİL evsahiplikleri için Mehmet Tarman İlkokulu ekibine memnuniyetlerini belirtirken ve Kocasinan Öğretmen Evi Müdür Yardımcısı Sayın Funda SEKMEN MACİT'e ayrıca teşekkürlerini iletti.