Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Merkeze bağlı Nar Kasabası’nda Yeni Hizmet Binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Ülkücü Camiaya gönül vermiş yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirilen açılış töreni; okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, kurdele kesimi ve devir teslim töreni ile devam etti.

Törene katılan davetliler; yeni hizmet binasını gezerek, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’in emirleri doğrultusunda Nar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getirilen Muammer Yılmaz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Açılışa dair Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’ndan yapılan açıklamada “Nar Ülkü Ocakları Memleketimize Hayırlı Olsun!
Milliyetçi Hareket  Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, MYK üyesi Mehmet Varol, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Büro Sen Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, TÜRKAV İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan, Partililer, Ocak yöneticileri ve çok sayıda Ülküdaşımızın katılımı ile İl Başkanımız Ali TÜRKER önderliğinde; Nar Ülkü Ocakları'nı açtık. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sinan ATEŞ’in emirleri doğrultusunda devir teslim töreni ile İl Başkanımız  Ali TÜRKER tarafından, Nar Ülkü Ocakları Başkanlık görevine  Muammer YILMAZ'ın ataması gerçekleştirildi. 
Katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür eder, Muammer YILMAZ başkanımıza yeni gorevinde hayırlar ve başarılar dileriz.” İfadeleri kullanıldı.