Özel Haber

Nevşehir Ak Parti’de Duygulandıran Veda

Nevşehir Ak Parti’de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.Nevşehir Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz’ın yaş haddini doldurması sebebiyle, İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’nde aday olmayacağını açıklam

Abone Ol

Nevşehir Ak Parti’de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Nevşehir Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz’ın yaş haddini doldurması sebebiyle, İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi’nde aday olmayacağını açıklamasından sonra kendisine ilk teşekkür eden kişi; aralarında çok güçlü bir Abi-Kardeş ilişkisi olan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar oldu.

İl Başkanı Yanar yaptığı duygusal açıklamada; “Kıymetli Gençlik Kolları Başkanım, değerli kardeşim Ahmet Dolaşmaz, Gençlik Kollarımızdaki görevini yaş haddini doldurması nedeniyle tamamlamıştır...Göstermiş olduğu DAVA ŞUURUNA, DAVAYA OLAN SADAKATİNE  ve de GAYRETLİ ÇALIŞMALARINA bizler şahidiz...Bunun bir son değil yeni bir başlangıç olmasını diliyorum...Rabbim yar ve yardımcın olsun canım kardeşim...” ifadelerini kullanarak Dolaşmaz’a bugüne kadar Partisi adına yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.