Nevşehir de Bugün

Nevşehir Alperen Ocakları 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Yıl Dönümü Nedeniyle Mesaj Yayınladı

MİLLETİMİZİN DARBEYE KARŞI KAHRAMANCA MÜCADELESİ: 15 TEMMUZ DESTANI2000 yıldır Türk Devletlerinin varlığına, 1071'den beri bu topraklardaki birliğimize tahammül edemeyenler, gerek bizlere açtıkları savaşlarla gerekse içimizdeki ha

Abone Ol

MİLLETİMİZİN DARBEYE KARŞI KAHRAMANCA MÜCADELESİ: 15 TEMMUZ DESTANI

2000 yıldır Türk Devletlerinin varlığına, 1071'den beri bu topraklardaki birliğimize tahammül edemeyenler, gerek bizlere açtıkları savaşlarla gerekse içimizdeki hainlere verdikleri desteklerle, darbe girişimleriyle Türk milletini bölmek ve yok etmek amacında olmuşlardır.

27 Mayıs'ta, 12 Eylül'de, 28 Şubat'ta bu amaçlarına ulaşmak isteyen zihniyet 15 Temmuz 2016'da bu kez Hain Fetö ile iş birliği yaparak darbe girişiminde bulunmuştur. 40 yıldır devletin bütün kadrolarına sızan Fetö hain emellerine ulaşmak için 15 Temmuz 2016'da bu milletin tanklarını, tüfeklerini yine bu millete doğrulttu. Milletimiz gönlündeki iman ve vatan sevgisiyle canından vazgeçti ve Fetöya geçit vermedi. 15 Temmuzda milletimiz bir destan yazdı.

Vatanımıza, bayrağımıza göz dikenler her zaman hezimete uğrayacak ve emellerine asla ulaşamayacaktır.

Nevşehir Alperen Ocakları olarak başta canından vazgeçerek 15 Temmuz 2016 darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir olmak üzere o gün vatan için bayrak için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

"Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için!"

Nevşehir Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı

Ramazan KALKAN