Nevşehir de Bugün

Nevşehir Alperen Ocakları İl Başkanı Ayhan Arkaz 'ın Bayram Mesajı

Abone Ol

Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olan bayramlarda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımız ve dostlarımızı ziyaret edelim. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim.

Kendimiz için ne istiyorsak aynısını yanı başımızdaki kardeşimiz için de istemedikçe olgun insan olamayacağımızı bir kez daha hatırlayalım.

Sadece yakınlarımızı, eş, dost ve arkadaşlarımızı değil, çocuk yuvalarında bayram sevinci yaşamayı bekleyen yavrularımızı, huzur evlerinde evlatlarının yolunu gözleyen yaşlılarımızı, türlü dert ve hastalıklarla mücadele eden kardeşlerimizi de ziyaret ederek, bayramın sevinç ve mutluluğunu onlara da taşıyalım ve gönüllerini alalım.

Bu duygular içinde Muhsin başkanımızın göz bebeğim dediği değerli Alperenler ve Nevşehirli hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Ayhan ARKAZ

NEVŞEHİR ALPEREN OCAKLARI İL BAŞKANI