Nevşehir'de Gazze'ye Destek: "Zulme Karşı Mazlumun Yanındayız" Nevşehir'de Gazze'ye Destek: "Zulme Karşı Mazlumun Yanındayız"

Alemlere rahmet, insanlığın kurtuluşu, iki cihan serveri Hz. Muhammed Mustafa(sav)'in dünyaya teşrifi... O geldi, insanlık karanlıktan kurtuldu, huzura aydınlığa kavuştu. O'nla eşitlik, adalet ve kardeşlik geldi, kalpler nurlandı... Nevşehir Alperen Ocakları olarak tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutlar, bu gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz. 
Ayrıca yarın Cumhuriyetin ilanının 97. Yıl dönümü.. Milli Mücadele Döneminde aynı anda birçok devlete karşı mücadele verilmiş.. Milletimiz tüm varlığını bağımsızlık için, var olmaya devam etmek için, vatan bayrak ve İslam için ortaya koymuştur. Cumhuriyetin ilanı varlığımız için yeni bir nefes olmuştur. 
Bu vesileyle Tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz..
Nevşehir Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı 
Ramazan KALKAN