Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere ve eğitime desteğini çeşitlendirerek devam ettiriyor.

Yeni eğitim öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için kırtasiye desteği veren Nevşehir Belediyesi şimdi de ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için beslenme desteği sağlayacak.

Bu kapsamda, ilkokul eğitimlerini sürdüren 250 öğrenciye her ay bin TL beslenme desteği sağlayacak olan Nevşehir Belediyesi, desteğini eğitim öğretim dönemi boyunca her ay düzenli olarak yapacak.

Belediye Başkanı Rasim Arı, "şehrimizdeki tüm öğrencilerimize eğitim hayatı boyunca destek olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde beslenmeleri, akademik başarıları için son derece önemli" dedi. Desteğin, ihtiyaç sahibi ailelerin ekonomik yükünü hafifletmeyi hedeflediği ifade edildi.

İhtiyaç sahibi ailelerin ekonomik yükünü hafifletmeyi hedefleyen proje çerçevesinde, destek ödemeleri ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenmesi ile birlikte Ekim ayında başlayacak.