Nevşehir Belediyespor Diyarbakır Surlarını Aşamadı

TFF 3. Lig 18. Hafta maçında Bugün Deplasmanda Diyarbekir Spor A.ş. İle karşılaşan Nevşehir Belediyespor karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılarak Şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Diyarbakır Stadyumu’ndaki Karşılaşmanın hakemliğini Okan Kayataş,Yardımcılıklarını ise; Çağdaş Yüksel Çağ ve Enes Biroğlu yaptı. 

Karşılaşmaya Murat Demir, Muhammed Ali Kurt, Tolgahan Çiçek, Onur Ural, Ethem Pülgir, Okan Duran, Alper Yener, Savaş Yılmaz, Yasin Dülger, Tugay Yıldırım ve Emre Gemici 11’i ile başlayan Nevşehir Belediyespor’da 
Yedek Kulübesinde ise; Onur Behiç Özalgan, İlker Günaslan, Recep Kalkan, Mehmet Tosun, Oktay Gümüş, Berke Bıyık ve Hakan Yakup Jacoues Horzum’dan oluşan isimler yer aldı.

Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan ve baştan sona oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Nevşehir Belediyespor; Kontra ataklarla gol arayan Diyarbekirspor’a diş geçiremedi.

Maçtan Kısa Kısa Notlar 

Nevşehir Belediyespor’un kontrolünde geçen ve iki takımın da cılız ataklarına sahne olan maçın İlk yarısı golsüz eşitlikle 0-0 sona erdi. 

2.Yarının hemen başında yeni transferlerden Berke Bıyık ve Mehmet Tosun’u oyuna alarak maça başlayan temsilcimizde, oyun adına değişen pek birşey olmadı ve maç adeta ilk yarının kopyası gibi devam etti.

Atan Kazanır Dedirtti; 

Maçı izleyen Futbolseverler oynanan futbol karşısında “Bu futbolla gol olmaz, olursa da ölü toptan veya bir hata sonucu gol olur” yorumlarını yapıyorlardı ki nitekim öyle de oldu.
Nevşehir Belediyespor’da defansta yapılan hata pahalıya mal oldu.

Bu futbolla gol olmaz olsa da; atan kazanır dedirten Maçın 61. Dakikasında Uğur Uğur’un golüyle üstünlüğü eline geçiren Diyarbekirspor A.Ş. takımı maç sonuna kadar üstünlüğünü korumasını bildi ve Maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Mehmet Tosun İlk Maçında Kırmızı Gördü 

Temsilcimizde oyuna sonradan giren yeni transfer; Mehmet Tosun maçın 90. Dakikasında Hakemle yaşadığı bir diyalog sonucu kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Forvet Eksikliği Çok Belli Oldu 

Maçta İleri uçta Emre Gemici ile mücadele eden temsilcimizde; Bu futbolcunun yetersizliği göze çarparken, Forvette Sırtı Dönük top alabilecek ve takımı ileriye taşıyabilecek bir GOLCÜ’nün eksikliği fazlasıyla hissedildi.

Bu sonucun ardından puan alamayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 28 puanla 5. Sırada kalırken, Rakip Diyarbekirspor ise puanını 25 yaparak 8. Sıraya yükseldi ve adeta Play Off yarışında ben de varım dedi.

Nevşehir Belediyespor bir sonraki maçını 19 Ocak Pazar Günü 4. Sıradaki Pazarspor ile Gazi Stadı’nda oynayacak.