Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve son 10 haftada aldığı 3 Beraberlik, 7 mağlubiyet ile Ligi 50 puan ve 8. Sırada tamamlayarak Play-Off potasına giremeyen Nevşehir Belediyespor'da yeni sezon öncesi devam eden sessizlik, taraftarları endişelendiriyor.

İDDİA ÇOK AÇIKLAMA YOK!

Yaklaşan yeni sezon öncesi 3. Lig'de mücadele edecek olan takımlar kadrosunu birer birer güçlendirirken; Nevşehir Belediyespor'da ise yeni yönetimin bile henüz belli olmaması, takımın Belediye bünyesinde mi kalacağı yoksa iddia edildiği gibi takıma talip olan bir iş adamına mı devredileceğinin dahi belli olmaması kafalardaki soru işaretlerini artırıyor.

YAPRAK KIMILDAMIYOR!

Yeni sezonda yine TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor'un izleyeceği yol haritası kırmızı beyazlı taraftarlar arasında büyük bir merakla beklenirken, Şehirdeki sessizlik ise moralleri bozuyor.

RESMÎ AÇIKLAMA BEKLENİYOR!

Kırmızı beyazlı ekibimize gönül vermiş ve yüreği bu sevda ile yanıp tutuşan herkes en kısa zamanda resmî bir açıklama yapılmasını ve yol haritasının bir an önce belirlenmesini bekliyor…