"İnancımiz tam. Şampiyonluk yolundan bizi kimse çeviremeyecek"

Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Sancaktepe Fk maçıni, ev sahibi takımın anlam veremediğimiz ücret talebi yüzünden canlı olarak yayınlayamayacağımızı üzülerek paylaşmak durumundayiz. Ayrıca İstanbul'da yaşayan kıymetli hemşehrilerimizin de müsabakayı izlemesine Sancaktepe Fk. yönetimi, ilçe emniyet müdürlüğü tarafından müsade edilmeyeceği söylenmiştir. Taraftarlarımızın maçı izlemek için stadyuma gelmesi en doğal haklarıdır. Sporun ve futbolun taraftarlarla çok daha güzel olacağı aşikardır. Taraftarlarımızın huzur ve güvenliği tehdit edeceği düşüncesini de anlamakta zorluk çekiyoruz. Tüm taraftarlarımızın genel kurallara uydukları müddetçe, maçı izlemelerini engellenmeye kimsenin yoktur.

Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır; Nevşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Takımı, yöneticisinden sporcusuna ve taraftarına kadar, mücadele ve şampiyonluk için sıkı sıkıya kenetlenmiş durumdadır.

YÜRÜMEKTE OLDUĞUMUZ ŞAMPİYONLUK YOLUNDAN BİZİ KİMSE GERİ ÇEVİREMEZ. Takımımız üzerine düşen görevi sahada layığıyla yerine getirdikten sonra, hiçbir güç bizi başarıya ulaşmaktan mahrum edemeyecektir.

Bizim inancımız ve yürüyüşümüz, şehrin tüm insanlarının azmini ve kararlılığını gösteren, çok güçlü ve kutlu bir yürüyüştür. Dışarıdan yapılan veya yapılacak olan, futbol dışi bütün müdahaleler, bizim bu kutlu yürüyüşte, azim ve kararlılığımızı artırmaktan öteye geçemeyecektir. Saha içinde mücadele ettiğimiz gibi gerekirse saha dışında da var gücümüzle mücadele etmeye hazırız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.