İlan Duyuru Mesaj

Nevşehir Boğaziçi Özel Öğretim Kursu'ndan Üniversite Sınavına Girecek Öğrencilere Başarılar Mesajı

Nevşehir Boğaziçi Özel Öğretim Kursu'ndan Üniversite Sınavına Girecek Tüm Öğrencilere Başarılar Mesajını İletti...2020/2021 EĞİTİM YILI BİTERKEN...Sevgili öğrencimiz,Acısıyla tatlısıyla, zorluklarla mücadele ederek beraber

Abone Ol

Nevşehir Boğaziçi Özel Öğretim Kursu'ndan Üniversite Sınavına Girecek Tüm Öğrencilere Başarılar Mesajını İletti...

2020/2021 EĞİTİM YILI BİTERKEN...

Sevgili öğrencimiz,

Acısıyla tatlısıyla, zorluklarla mücadele ederek beraberce 1 yılın daha sonuna geldik. Biz öğretmenleriniz şu an bir vedanın hüznünü ama yuvadan uçurup geleceğe uğurladığımız sizlerin gelecekteki başarılarının heyecanını yaşıyoruz. Bundan sonra yeni okulların, üniversitede yeni hocaların, yeni arkadaşların ve yeni heyecanların olacak. Aramızda oluşan güçlü sevgi bağını mutlaka yeni okulunda da kur. Unutma ki sevgi seni her daim güçlü kılar. İyi bir öğrenci, iyi bir dost, iyi bir insan olmaya devam et. Zorluklar hiçbir zaman seni ümitsizliğe sürüklemesin çünkü en nadide elmaslar yoğun baskı altında oluşur. Bizler sana inandık sen de her zaman kendine inan, her zaman her şeyi başaracağından emin ol. Zira inanmak her daim başarmanın ön koşuludur.

Her zaman ve her yerde iyinin, güzelin ve doğrunun yanında ol. Yolun her daim açık olsun. Ömrümüz boyunca kalbimiz ve dualarımız seninle olacaktır. Seni en iyi yerlerde görmek bizim en büyük kazancımız ve mutluluğumuz olacaktır. Bundan sonra da Boğaziçi Eğitim Kurumlarının bir evladı olduğunu, burada yerinin hep özel olduğunu, özel kalacağını ve çok sevildiğini bil.

Seni nar kadar seviyoruz. Dışarıdan bir görünse de içimizden binlerce sen dökülür. Unutma, her zaman uğrayacak bir limanın ve sana yardım ederek yol gösterecek hocaların burada seni beklemektedir.

Seni asla unutmayacağız.