İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay'ın "22.03.2023 tarihinde Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde Sarı alanda görev yapan Doktorumuz, hastayı muayene ettikten sonra, hasta kendisine uygulanan tedaviyi beğenmeyerek polikliniğe gelip, doktorumuza sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmuştur.

Halkımıza her türlü şartta sağlık hizmeti sunmak için cansiperane görevlerini yapan doktorumuza yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Doktorumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz.Saldırı hakkında gerekli tüm yasal işlemeler başlatıldı."kınama mesajı haberini "Nevşehir Devlet Hastanesinde Doktora Sözlü ve Fiziki Saldırı" başlığıyla yayınlamamızın ardından sitemizde "Nevşehirli Vatandaşlarda Devlet Hastanesindeki Bazı Doktorların Davranışlarından Şikayetçi" başlığıyla haber yayınladık.

Haber başında ve sonunda İl Sağlık Müdürü Dr.Rahim Ünlübay'ın kınama mesajı yayınladığı olay ile bu haberin bir ilgisi yoktur. Şeklinde iki defa belirttik.

Haber başlığında da tüm doktorları kastetmediğimizi bazı doktorlardan diyerek belirttik.

İki haberin birbiriyle bağlantılı olmadığını belirtsekte, birbiri ardına paylaşmamız vatandaşlar tarafından yanlış anlaşılmaya yol açtığı görülmüştür.

ND Haber olarak vatandaşlarımızın sağlığı için gecesini gündüzüne katan doktorlarımızı hedef göstermek gibi bir niyetimiz asla olamaz. Yaptığımız haberlerin yanlış anlaşılma olasılığını tahmin edemediğimiz için değerli doktorlarımızdan özür diliyoruz.