Nevşehir de Bugün

Nevşehir İl Müftüsü Altunkaya'dan Uluer'e Teşekkür Plaketi

Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Taşlıbel Çiçekli Camii İmam Hatibi Ahmet Aydemir, Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer’i ziyaret ettiler. Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Ta?

Abone Ol

Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Taşlıbel Çiçekli Camii İmam Hatibi Ahmet Aydemir, Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer’i ziyaret ettiler.
Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Taşlıbel Çiçekli Camii İmam Hatibi Ahmet Aydemir, Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer’e Nevşehir İlinde Dini ve Hayri hizmetlerde yapmış olduğu yardım ve desteklerin teşekkürü olarak bir plaket takdim ettiler.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Uluer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer; ‘’Nevşehir bizim şehrimiz, vatanımız. Bu güzel şehrimizi kalkındırmak ve geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her şey Nevşehir için.’’ dedi.
Nazik ziyaretleri için Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Taşlıbel Çiçekli Camii İmam Hatibi Ahmet Aydemir’e teşekkür etti.