Türk Kızılay Nevşehir Şubesi,Bu hafta sonu gerçekleşen Tyt ve Ayt sınavlarında,okulların önünde bekleyen velilere,İkram Aracıyla gezerek meyve suyu,atıştırmalık kraker ikram etti.

Türkiye genelinde yaklaşık 2.5 milyon öğrencinin ter döktüğü Ayt ve Tyt sınavları bu hafta sonu 2 oturumla gerçekleşti,Nevşehir'de de heyecan fazlasıyla had safadaydı.hava sıcaklığının yüksek olduğu ilimizde en az öğrenciler kadar heyecanlı olan,Velileri'de Nevşehir Kızılay umutmadı.

Kızılay gönüllüleri,şube araç filosuna yeni dahil edilen ikram aracıyla tüm okulları gezerek halkımıza  Soğuk Meyve suyu,Çizi,Kek,çubuk kraker ikram ederek bir nebze olsun heyecanlarında yanlarında bulundular.

Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek;

Dün ve bugün gerçekleşen sınavlarda kurulan hayallerin geleceğe atılan güzel bir adım olmasını temenni ediyor, sınavlarında tüm genç kardeşlerime başarılar diliyorum.İkram aracımız ve şubemizin tüm imkanları gençlerimizin her zaman emrindedir,sınav esnasında havanın sıcaklığı,öğrencilerin tatlı telaşını bekleyen velilerimizi bunaltmasın dedik biz de ikram aracımızla soğuk meyve suyu ve atıştırmalık mazlemelerden kendilerine ikram edip  heyecanlarına ortak olmak istedik" dedi.