Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İşgale uğrayan topraklardan bir ülke doğdu. Cumhuriyet kuruldu. Türkiye Cumhuriyeti; Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitler, gaziler, isimsiz kahramanlar, genci, yaşlısı, erkeği ve kadınıyla bu doğuşun önderleri ve mimarlarının tarihe yazdıkları destandır.

Cumhuriyetimizin 100. yılı, gururumuzu, özgürlüğümüzü, inancımızı ve Türk halkının eşsiz mücadelesini yücelten bir dönüm noktasıdır.

Cumhuriyetimizin ilk yüz yılını kutlama onur ve gururunu yaşadığımız bu günlerde kuruluş gününün ve katlanılan özverinin değerini bilerek, geçmişimize saygı duyarak ve geleceğe umutla bakarak, bu değerleri korumalı ve daha da ileri taşımalıyız. Cumhuriyet Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşku ve gurur içinde kutlayarak, Atatürk'ü ve tüm Cumhuriyet şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ülkemizin ekonomik kalkınmasına önemli katkı ve destek sağlayan, ekonomimizin en önemli dişlisi, bir emek ve meslek örgütü olarak birlik ve dayanışma içerisinde bizlere parlak bir gelecek, onurlu bir yaşam, tam bağımsız, çağdaş ve ulusal bir devlet armağan edenlere sonsuz minnet duyuyoruz.

Gelecek nesillerle daha güçlü, ekonomik ve sosyal açıdan refah düzeyi daha yüksek, bilimin gösterdiği yolda yürüyen Türkiye Cumhuriyeti ve nice yüzyıllar dileğiyle.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Filiz SAYIN

Nevşehir Serbest Muhasebeci

Mali Müşavirler Odası Başkanı