Nevşehir Mali Müşavirler Odası, Topuzluhan Restaurant'ta düzenlediği iftar yemeği ile meslek mensuplarını, stajyerlerini ve protokolü bir araya getirerek önemli bir birlik ve geleneksel dayanışma atmosferini yaşattı.

Nevşehir SGK İl Müdürü Sn. Mehmet Baltacı ve İşkur İl Müdürü Sn. Şinasi İNANICI'nın da teşrif ettikleri iftar yemeğinde Oda Başkanı Filiz SAYIN, yaptığı açılış konuşmasında Mübarek Ramazan ayını tebrik ederek, Mali Müşavirlik mesleğinde 25. ve 30. yılını dolduran değerli meslektaşlarını onurlandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bu özel gecede, mesleğe uzun yıllar boyunca katkı sunmuş olan üyelere plaketlerini takdim etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. "Bu plaketler, sadece bir teşekkür ifadesi değil, aynı zamanda mesleğin değerini vurgulayan anlamlı simgeler olarak kabul edilmektedir," dedi.

Etkinlik kapsamında, geçmiş dönemlerde Nevşehir Mali Müşavirler Odası Başkanlığı görevini üstlenmiş isimler de unutulmadı. Önceki dönem Oda başkanlarına, vefat edenlerin ailelerine hizmet ve liderlik anlayışlarından dolayı onur ödülü plaketleri takdim edildi. Bu plaketler, geçmişten günümüze uzanan bir köprü oluşturarak, odanın birlik ve beraberliğine olan katkılarına vurgu yapmaktadır.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir mesleğine yeni katılan ve ruhsat alarak resmi olarak meslektaşları arasına katılan SMMM Serkan TOPRAK ve SMMM Murat YAMAN için özel bir tören düzenlendi. Ailelerin de katıldığı bu törende, genç meslektaşların heyecanı ve enerjisi öne çıktı, bu da büyük bir anlam taşıdı.

Oda başkanı Filiz SAYIN, Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak mesleki dayanışma ve birlik ruhunu canlı tutmak, meslektaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve mesleğimize olan saygıyı artırmak için bu gibi etkinliklerin önemini vurguluyoruz. "Meslektaşlarımız arasındaki dayanışma ve birliktelik, hem odamızın hem de mesleğimizin güçlenmesine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinliklerle sektördeki birlik ve dayanışmayı pekiştirmeye devam edeceğiz," dedi.

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi 50.Yıl Caddesi No : 3 / Merkez / NEVŞEHİR

Tel: 90 (384) 213 18 90

Faks: 90 (384) 213 18 90

E-Posta: [email protected]