Ziyaretler

Nevşehir Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin'den Önemli Ziyaretler

Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin önemli bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada,"Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü olarak, pandemi yeni normal süreciyle birlikte Kamu-Üniversite

Abone Ol

Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Şahin önemli bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlere ilişkin yapılan açıklamada,

"Nevşehir Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü olarak, pandemi yeni normal süreciyle birlikte Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca KÜSİ yeni İl temsilcimiz olarak görevlendirilen Kapadokya Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Rıfat Benveniste ile birlikte, paydaşlar arasında iletişim ve işbirliğinin artırılması amacıyla Ahiler Kalkınma Ajansı ve KOSGEB İl Müdürlüğünü ziyaret ettik. Genel Sekreter Bekir Varol ve İl Müdürü Ali Usta ile 2020 KÜSİ faaliyetlerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

Daha sonra ilimizin en aktif STK’sı NESİAD’ın Yönetim Kurulu Bşk. Mustafa Ertaş’ı işyerinde ziyaret ederek KÜSİ kapsamında NESİAD’la gerçekleştirilebilecek faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Ayrıca BlokBims A.Ş’de yapılan çalışmalar ve yeni kurulan Ar-Ge Merkezi hakkında bilgiler aldık..." ifadeleri kullanıldı.