Bilgi ve tecrübenin birleşimiyle, Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (NSMMMO) olarak mesleki gelişimimize önemli bir katkı sağlayacak bir adımı daha sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Nevşehir SMMM Odası olarak, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği protokolü ile önemli bir dönemeçte bulunuyoruz. Bu iş birliği, NEVÜ'nün Sosyal Bilimler Enstitüsünde tezsiz yüksek lisans eğitimi ve diğer eğitim imkanlarına erişim sağlamak, Nevşehir SMMM Odası üyelerimizin ve Anadolu Odaları Platformu'na kayıtlı diğer meslektaşlarımızın profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmak adına gerçekleştirilmiştir.

Protokol kapsamında, Nevşehir SMMM Odası üyeleri ve Anadolu Odaları Platformu'na kayıtlı diğer meslektaşlarımız NEVÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimi ve çeşitli eğitim imkanlarından faydalanma şansına sahip olacaklar. Ayrıca, NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencilerine yönelik eğitimlerin planlanması ve uygulanması, teorik ve uygulama dersleri ile işyeri uygulamalı eğitimlerinin ve seminerlerin Nevşehir SMMM Odası ve Anadolu Odaları Platformu'na kayıtlı Mali Müşavirler tarafından gerçekleştirilmesi konusunda da iş birliği kararı alınmıştır.

Bu güçlü iş birliği, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığındaki heyetin Nevşehir SMMM Odamıza yaptıkları nazik iade i ziyaretleri ile gerçekleşti. Ziyarette, Rektör Aktekin'e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Güllü, İİBF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Arslan, NEVSEM Müdürü ve İlahiyat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hasan Çetinel eşlik etti. Bu değerli heyetin destekleriyle imzalanan protokolün, mesleğimize ve şehrimize önemli kazanımlar sağlayacağına inancımız tamdır.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin liderliğindeki heyete nazik ziyaretleri ve değerli iş birliği için teşekkür ediyor, bu protokolün Nevşehir SMMM Odası üyelerimize ve şehrimize büyük faydalar getirmesini diliyorum. Bu iş birliği sadece meslektaşlarımızın gelişimine değil, aynı zamanda şehrimize önemli katkılarda bulunacaktır. İlerleyen dönemlerde de benzer başarılarla dolu iş birliklerine imza atmayı sürdürmeyi ve iş birliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini dileriz.

Saygılarımla,

Filiz SAYIN

Nevşehir SMMM Odası Başkanı

Başkan Arı’dan Kuran Kursu Ziyareti Başkan Arı’dan Kuran Kursu Ziyareti