Nevşehir Defterdarlığı Vergi Dairesi Müdürü Necdet İnce ve beraberindeki heyet, 33. Vergi Haftası kutlamaları sebebiyle Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında, Nevşehir Defterdarlığı Vergi Dairesi Müdürü Necdet İnce ve Gelir Müdürü Mustafa Sevim, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Necdet İnce ve Gelir Müdürü Mustafa Sevim, Vergi Haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Vergi vermenin kutsal bir görev olduğuna dikkat çekerek, 'Vergi bir şehir ve ülke için yatırım demektir. Vergi Haftası boyunca bizler için verginin öneminin anlatılmasını değerli buluyor, tüm defterdarlık teşkilatı mensuplarının Vergi Haftasını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.' dedi.