2021-2022 eğitim öğretim döneminin 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayan ilk ara tatilinin bugün sona ermesiyle öğrenciler derslerine girdi. Okullarına kavuşan sevgili öğrencilerimiz alınan tedbirlerle yüz yüze eğitime devam etmenin heyecanını yaşadı.

“Sayın Valimiz ve İl Müdürümüz Öğrenci ve Öğretmenlerimizin Heyecanına Ortak Oldu”

Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR’le birlikte mesaisine okullarda başladı. Sayın Valimiz, İl Müdürümüzle beraber Nevşehir Lisesi ve Nevşehir Anadolu Lisesine giderek öğretmen ve öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldu. 

“Tüm Çocuklarımız İçin Elimizden Gelenin En İyisini Yapmayı Kendimize Hedef Edindik”

Öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret eden Sayın Valimiz onlarla sohbet ederek öğrencilere belirledikleri hedeflere ulaşabilmeleri için verimli çalışmaları konusunda ve salgın süresince dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında tavsiyelerde bulundu. “Tüm çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize hedef edindik. Eğer hepimiz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirirsek çocuklarımız bir daha asla okullarından uzak kalmazlar.

Çocuklarımızın daha sağlıklı bir dünyada, güvenli bir şekilde eğitim öğretimlerini tamamlamalarını yürekten dileyerek yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

“Okullarımız Öğrenci Ve Öğretmenlerimizle Anlamını Buluyor”

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, okullarımızın öğrenci ve öğretmenlerimizle anlamını bulduğunu vurgulayarak “Bir hafta aradan sonra hep birlikte tüm tedbirleri alarak sağlıklı bir şekilde yüz yüze eğitim ve öğretime başladık. Kaldığımız yerden tüm sağlık önlemlerimize uyarak yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımıza kolaylıklar, sevgili yavrularımıza da başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, okul idarecilerine ve öğretmenlere alınan salgın tedbirleri ve sağlık önlemlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.