20 Ekim sınavı için sabah ve akşam sınıflarına kayıtlar dolmak üzere. Haziran ayında faaliyete geçen Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu, sunduğu nitelikli eğitim, birçok ücretsiz hizmet ve kursiyerlerine sağladığı ikramlar ile kısa sürede rekor düzeyde kayıt almayı başardı.

Ayrıca Erşah Özel Güvenlik, hem akşam hem gündüz sınıflarını aynı anda açarak Nevşehir'de bir ilki gerçekleştirdi. Kurumda eğitim alan kursiyerler, hem eğitimden hem de yönetimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyen herkese Erşah Özel Güvenlik'e uğramadan ve buradaki aile ortamını görmeden karar vermemelerini tavsiye ettiler.

Erşah Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Kurucusu ve Yöneticisi Ersel Şahin, yaptığı açıklamada yoğun talep karşısında çok memnun olduklarını belirtti. "Tercih edilmenin gururunu yaşıyor ve Nevşehir'e en iyi şekilde hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Talepleri karşılayabilmek için hem gündüz hem akşam sınıfları açtık. Bu süreçte biraz yorulsak da bu iltifatlar bizi mutlu ediyor ve yorgunluğumuzu unutturuyor. Kaliteden ödün vermeden kursiyerlerimizin memnuniyeti için kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam edeceğiz," dedi.

I M G 20240821 W A0027

I M G 20240821 W A0024