Nevşehir'in gururu, Altay Tarım, dünyaya kabak çekirdeğini tanıtmaya devam ediyor.

Nevşehir kabak çekirdeği, lezzeti ve kalitesiyle ilgi görmeye devam ediyor.

Altay Tarım, bu eşsiz lezzeti ve kaliteyi dünya çapında tanıtarak Nevşehir'in adını küresel bir marka haline getirme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Altay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Altay, ticaretin yanı sıra dostluğun da en değerli kazanç olduğunu vurgulayarak Altay Tarım'ın sadece ticari başarıya odaklanmakla kalmayıp, aynı zamanda sağlam dostluklar inşa etmek için çaba sarf ettiğini vurguladı.

Altay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Altay yaptığı açıklamada,"Altay Tarım'ın büyüme ve başarı hikayesine eşlik eden dostluklar, yerel ve uluslararası ortaklarımızla güçlenmektedir.

İşbirliği ve güven temelinde ilerleyen uluslararası ilişkilerimiz, Nevşehirimizin kabak çekirdeğini daha da yaygınlaştırmak ve dünya çapında tanıtmak için bize büyük destek sağlamaktadır.

AL RAYYAN & ALTAY TARIM olarak, Nevşehir'in markası olmaktan gurur duyuyoruz. Yüksek kaliteli ürünlerimiz ve sürekli yenilikçi yaklaşımımızla kabak çekirdeği sektöründe lider konumumuzu koruyoruz.

Altay Tarım ailesi olarak, gelecekte de kabak çekirdeğinin eşsiz tadını dünya çapında ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."İfadelerine yer verdi.