Belediye Başkanı Rasim Arı’nın çalışmaları Nevşehirli hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılandı. Bu kadar başarılı çalışmaları olan ve sevilen bir başkanın istifası Nevşehir’de şok etkisi yarattı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın sağlık sorunları nedeniyle istifasının ardından boşalan Belediye Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı Nevşehir kamuoyunun en merak edilen sorusu haline gelmiş durumda. Nevşehir, Başkan Arı’nın gidişinin şokunu henüz atlatabilmiş değil ancak 4 Şubat 2021 Perşembe günü belediye meclis üyeleri toplanarak yeni belediye başkanını seçecek.

Gözler Belediye Meclisine Çevrildi

Nevşehir Belediyesi’nin hali hazırda 31 Meclis Üyesi bulunuyor. Kulislerde şimdiden konuşulmaya başlanan isimler var. Nevşehir Belediye Meclis Üyeleri 4 Şubat 2021 Perşembe günü bir araya gelecek.

İşte Nevşehir Belediye Başkanlığı İçin Kulislerde En Çok Konuşulan İsimler

Kulislerde konuşulan isimleri saymaya başlamadan önce şunu ifade etmeliyiz ki Nevşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı sağlık sektöründen olması ihtimaller dahilinde. Zira kulislerde en çok konuşulan dört kişinin mesleklerine baktığımızda  Doktor,Avukat,Eczacı ve Diş Hekimi mesleklerini görüyoruz. 

1974 Nevşehir doğumlu Evli bir çocuk babası Üniversite mezunu Uzman Doktor

***

1994 Nevşehir doğumlu Evli bir çocuk babası Üniversite mezunu Avukat

***

1975 Nevşehir doğumlu Evli üç çocuk babası Üniversite mezunu Eczacı

***

1974 Nevşehir doğumlu Evli iki çocuk babası Üniversite mezunu Mesleği Diş Hekimi