Nevşehir de Bugün

Nevşehirli Kardeşlerden Acı Haber Peş Peşe Geldi

İstanbul’da babalarına ait işyerinde yaşanan patlama sonrası ağır yaralanan Nevşehirli kardeşlerden acı haber peş peşe geldi. Olay geçtiğimiz ayın 27’sinde Bağcılar'da yaşandı.

Abone Ol

İstanbul'da babalarına ait işyerinde yaşanan patlama sonrası ağır yaralanan Nevşehirli kardeşlerden acı haber peş peşe geldi.

Olay geçtiğimiz ayın 27'sinde Bağcılar'da yaşandı. Bir hurdacı dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamada 5 kişinin yaralandığı öğrenilirken patlama anı güvenlik kamerasına yansımıştı.

Babalarına ait olan geri dönüşüm yapan iş yerinde çalıştıkları sırada yaşanan patlama sonrası çıkan yangında ağır yaralanan kardeşlerden Yasin Kazan (27) ve Hacı Mehmet Kazan (22) kardeşlerden acı haber peş peşe geldi.

İlk acı haber Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavisi devam eden abi Yasin Kazan'dan geldi. Bir gün sora ise küçük kardeş Hacı Mehmet Kazan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Patlamada ağır yaralanan baba Mehmet Kazan'ın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Patlamada 1 gün arayla hayatını kaybeden kardeşler yarın memleketleri Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

İHA