Baştan Sona Lezzet

Anadolu'nun lezzeti ile ünlü İskenderun yöresinin usullerinden esinlenerek geliştirilen Öncü lezzetleri, yine bu topraklara has lavaşlarla servis edilmektedir. Milyonların damağında mutluluk dolu izler bırakan soslar ise Öncü ustaları tarafından günlük olarak hazırlanmakta ve hiçbir katkı maddesi içermemektedir.

Öncü Döner Kalitesi

Çıtır çıtır patateslerinden sıcacık lavaşına, kütür kütür turşusundan enfes dönerine kadar her lokmasındaki tadıyla milyonları müptela eden Öncü lezzetleri, sunum şekli ve hızlı servisiyle de müptelaların gönlünde yer etmeye devam etmektedir.

İskenderun'un Yöresel Lezzeti Milyonlara Öncü Döner'i Sunar!

NTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı NTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

2010 yılından bu yana, İskenderun usulü tavuk dürüm ve diğer lezzet seçeneklerini milyonlara sunan Öncü Döner, gıda sektöründeki en önemli oyunculardan biri haline gelmiştir. Anadolu'nun dünyaya armağan ettiği misafirperverlik, güler yüz, samimiyet ve cömertlik gibi birçok değeri yaşatmak konusunda kararlı olan Öncü Döner, Hasan Şahin önderliğinde marka serüvenine Amasya'da başlamış; Çankırı, Sivas, Giresun, Kırıkkale, Ankara, Kütahya, Düzce, İstanbul, Afyon, Manisa, Kayseri, Bilecik şubelerinin ardından şimdi Nevşehir'de!

İskenderun Usulü Soslu Dürüm Enfes Lezzeti ile Öncü Döner'de Sizleri Bekliyor.

24:00 'a Kadar Açık!

ALO PAKET: 0 384 213 22 66

Adres: Karasoku Mah. Atatürk Bulvarı No:46 NEVŞEHİR