Gazi Stadı’nda oynanan Nevşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor maçı sonrası, Stad’dan üzgün bir şekilde ayrılırken, Kıymetli bir takipçimizin hoş sohbeti bizlerin yüzünü biraz olsun güldürdü.

Nevşehir Belediyespor’un sezon başında Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Başarılı sağ bek oyuncumuz Onur Ural’ın, Kıymetli babası; Mustafa Ural; Nevşehir-i Dilara Haber Ekibimiz ile tanışmak için bizleri bekliyordu.

Sezon başından beri Nevşehir-i Dilara sayfamızdaki canlı yayınlardan Nevşehir Belediyespor’umuzu ve Evladı Onur Ural’ı takip ettiğini söyleyen Mustafa Ural; Nevşehir-i Dilara Haber Ekibi’ne bu güzel yayınlar için teşekkürlerini iletti.

Maçlar; Nevşehir-i Dilara’dan İzlenir.

Genel olarak özel bir işi olmadığı sürece Nevşehir Belediyespor’un maçlarını kaçırmadığını söyleyen Ural; Tribünden izleyemediği maçları ise Nevşehir-i Dilara Haber’den izlediğini belirterek bizlere teşekkürlerini iletti.

Evladı Onur’un Nevşehir’i ve Nevşehir Belediyespor’u çok sevdiğini ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ural; “Nevşehir-i Dilara Haber aracılığıyla, tüm Nevşehir’li dostlarımıza sevgi, saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Nevşehir-i Dilara Haber Koordinatörü Emre Ağır samimi sohbetlerinden dolayı Mustafa Ural’a teşekkür etti.