Siyaset

Prof.dr.filiz Kılıç, Mhp Genel Başkan Yardımcısı Oldu !

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu rektörü ve MHP Nevşehir Belediye Başkanı adayı Prof.Dr. Filiz Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle 13. Olağan Büyük Kurultayında seçil

Abone Ol

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurucu rektörü ve MHP Nevşehir Belediye Başkanı adayı Prof.Dr. Filiz Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle 13. Olağan Büyük Kurultayında seçilen. MYK ve MDK üyelerinin katılımlarıyla düzenlenen toplantı sonrası, Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirildi.

Prof.Dr. Filiz Kılıç konuyla ilgili yaptığı açıklamada "GÖREVİMİZ HAYIRLI OLSUN..

26 Mart 2021 tarihinde Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında yapılan Milliyetçi Hareket Partisi, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Başkanlık Divanı Üyeliği'ne seçilerek “Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim.. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle yapılan bu görevlendirme sebebiyle kendilerine şükranlarımı arz ediyorum.

Şahsıma tevdi edilen bu yeni görevin Devletimizi, Milletimizi daha da yüceltme ve yükseltme amacımıza ulaşmada yeni bir merhale olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.