Nevşehir de Bugün

Rasim Arı'dan Mesaj Var

Kıymetli kardeşlerim, Hepinize hayırlı geceler selamın aleyküm.Dostlar daha önce sesli mesaj gönderdim ama tekrar göndermekte fayda görüyorum. Kardeşlerim şahsıma göstermiş olduğunuz sevgi teveccüh muhabbet için teşekkür ediyorum

Abone Ol

Kıymetli kardeşlerim,
Hepinize hayırlı geceler selamın aleyküm.

Dostlar daha önce sesli mesaj gönderdim ama tekrar göndermekte fayda görüyorum. Kardeşlerim şahsıma göstermiş olduğunuz sevgi teveccüh muhabbet için teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. 

Ancak telegram gruplarının oluşması, Whatsapp ve vs gruplarının oluşması, hele hele ki o gruplarda bazı kardeşlerimizin heyecanıyla, bazı kardeşlerimizin sinirle, hangi duyguyla olursa olsun, iyi niyetle dahi olsa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı incitecek, Ak Partimize, kişilere ve şahıslara bazı sözler söylendiğini duyuyorum, farklı yerlerden bana geliyor. Şimdi bunlar arkadaşlar kesinlikle 1 bize yakışmaz. 2 şahsıma zarar verir. 3 biz bir ülke davası güdüyoruz, bir vatan davası güdüyoruz ve bizim davamız sadece dünyayla sınırlı bir dava değil, ahiretide ihtiva eden bir dava. 

Dolayısıyla böyle bir davaya inanan insanların günlük bireysel dünyevi arzular için herhangi bir harekette bulunması mümkün değil. Biz asla nefsimizle alakalı duygu içinde değiliz. Biz nefsimizin hergün üstüne basarız ve bir kenara bırakırız, önemli olan ülkemiz, önemli olan şehrimiz ve önemli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ondan başka hiçbir şekilde ne Rasim Arı ne Ahmet ne Mehmet'i hiçbir önemi ve hükmü yoktur. 

Bu davanın tek vazgeçilmezi ve bu davanın tek lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu çerçevede sizden istirhamım, bana olan muhabbetinizi, sevginizi biliyorum. Sevgi sadece yazıya dökmekle olmaz, gönülden gönüle hissedilir ve bu sevgiyi gönülde taşımanız ricasıyla bu gruplarda iyi niyetinizi suistimal edecek provakatif şeyler olabilir, farklı sözler söylemler olabilir ve bağlayıcı yanlış anlamalara sebep olabilir..

Eğer sizin kalbinizi kırmayacaksa, sizi üzmeyecekse lütfen bu sosyal medya grubaları ortadan kaldıralım ve sevgimizi kalbimizde yaşayalım, kalbimizde hissedelim. Hepinizi tek tek kucaklıyorum, selamlıyorum her birinizi.

Küçüklerimin gözlerinden öpüyorum, yaşıtlarımı muhabbetle kucaklıyorum ve büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Rabbim sizden razı olsun. Hepinize hayırlı geceler diliyorum, 

Allah’a emanet olun.

RASİM ARI