Sedat Karagöz, Esentepe Mahallesi için muhtar adaylığını açıkladı. 37 yıllık iş hayatı tecrübesine sahip olan Sedat Karagöz, mahalle yönetiminde etkili olmak amacıyla muhtarlık için adaylığını resmen açıkladı.

Karagöz, yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve mahalledeki potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için aday olduğunu belirtti. Ayrıca, uzun yıllar boyunca edindiği yönetim ve organizasyon tecrübesinin mahalle hizmetlerine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.

Sedat KARAGÖZ Kimdir?

10.10.1964 tarihinde doğdum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 1987'den günümüze 37 yıldır Nevas Asansör firmasının sahibiyim. Yıllardır hem resmi, hem özel birçok kurum ile çalıştım. Bu sebeple hemen her resmi ve özel kurum ile bağlantılarım vardır.

Muhtarlık görevine layık gördüğünüz takdirde bu bağlantılarımı mahallemizi güzelleştirmek, layık olduğu hizmetleri getirmek ve sorunlarını çözebilmek için kullanmaya hazırım. Mahallemize hizmetin oturarak değil, çabalayarak geleceğinin farkındayım.

Öncelikle mahallemize bugüne kadar hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Azalarım ile beraber siz değerli mahalle sakinlerinin hak ettiği hizmeti getireceğimize söz veriyorum. Daha yaşanabilir bir Esentepe için oylarınıza talibim.

HİZMET İÇİN

MUHTAR AZALARI

ASIL

YEDEK

1- Özgür NEYLÜFER

2- Mustafa EDEBALİ

3- Seyit ÇIKRIKÇI

4- Mustafa ERGÜL

1- Mert ALTINTAŞ

2- Alican GÜÇLÜ

3- Mehmet ŞENER

4- Fatih İSTEKLİ