Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken 2016 yılında terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla yapılan saldırı sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Semih TURGUT’un babası Kemal TURGUT 03.08.2021 tarihinde Sayın Valimiz İnci SEZER BECEL, Sayın Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ Yücel MENEKŞE, Belediye Başkanı Dr. Mehmet SAVRAN Gülşehir Kaymakamı Ahmet KAVANOZ, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet ARTUNAY, İl Jandarma Komutanı Hüsamettin EROL ve Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Personelleri, şehit yakınlarının katılımı ile  Gülşehir İlçemiz Gümüşkent köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü olarak başta Şehidimiz Semih TURGUT’a ve şehidimiz babasına, Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz, Ruhları Şad Olsun.

“İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn” Onlar; başlarına bir musibet gelince, "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz." derler. Nevşehir-i Dilara Haber Merkezi olarak merhuma Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.