"Oda Sekreteri'nin Mesajı Başkanı Zor Durumda Bıraktı" başlığıyla yaptığımız haberde, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından üyelere mesaj gönderildiğini ve Başkan Süleyman Özaşık'ın özür mesajına yer vermiştik.

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık'ın sosyal medya hesabından yayınladığı özür mesajında ki

"Odamız sekreteri Ahmet" ifadesindeki Ahmet'in Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Ahmet Özmutlu olması şaşkınlık yarattı.

Ürgüp Turgut Özal Kültür Merkezinde bugün yapılacak olan Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde iki aday yarışıyor oy rengi sarı olan Ahmet Özmutlu ve oy rengi beyaz olan İsmail Genç...

Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığından üyelere giden mesaj sonrası Başkan Özaşık, "Odamız sekreteri Ahmet, etik olmayan bir davranış içerisinde bulunarak kefalet kredi kooperatifi seçimleri hakkında siz değerli üyelerimizi yanıltacak şekilde bir mesaj göndermiştir. Kredi kooperatif seçimlerinin odamız üyeleri ile bir ilgisi yoktur. Lütfen mesaja itibar etmeyiniz.

Üyelerimizden özür dilerim." İfadelerini kullanmıştı.

Ayrıca Başkan Süleyman Özaşık, sosyal medya hesabından oy rengi beyaz olan İsmail Genç'e açıkça destek çağrısında bulunuyor.