Nevşehir de Bugün

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi Üniversite Sınavlarının Nevşehir 1.sini Tebrik Etti

Abone Ol

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ve yönetim kurulu üyeleri Yakup Çorak, Ali Ekici 2022 yılında üniversite sınavlarında Nevşehir TYT ve Sayısal birincisi, Türkiye TYT 192.si, ek puanlı Türkiye 1.si Osman Nuri Ak'ı eğitim gördüğü okulu Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinde ziyaret ederek tebrik etti.

Tes. Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ziyarette yaptığı konuşmada; Üniversite sınavında göstermiş olduğunuz başarılardan dolayı şahsını, aileni, ve seni yetiştiren kıymetli öğretmen ve yöneticilerimizi tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatında başarılar dileriz. Dedi. Osman Nuri Ak ise nazik ziyaret ve tebriklerinden dolayı şube başkanı Tayfur Urgenç'e teşekkür etti. Gelecek için planlarından bahseden Osman Nuri Ak, Bilgisayar Mühendisliği okumak istediğini belirtti. Okul yönetimi ile bir süre sohbet eden başkan Urgenç, ayrıca üniversite sınavında ilk 25 binde 45 öğrencisi bulunan okulun öğretmenlerine okul müdürü Veli Sağır nezdinde teşekkür etti. Müdür yardımcısı Muhammet Emin Üzümcü'yü de kuruma müdür yardımcısı olarak atanmasından dolayı tebrik etti.

Tebrik ziyareti sonunda Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi adına başkan Urgenç; eğitim hayatında kullanması için Üniversitede ilk kitapların Türk Eğitim Sen'den sloganı ile Nevşehir kitapçılarından kullanmak üzere kitap çeki hediye etti.