Nevşehir de Bugün

Ülkü Ocakları Başkanı Üniversitede Türk Eğitim Sen'i Ziyaret Etti

Abone Ol

NEVÜ'DE TÜRK EĞİTİM SEN'İ ZİYARET EDEN ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI BAŞKANI MUSA ŞEVİK AKADEMİSYENLERLE İSTİŞAREDE BULUNDU.

Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakı Başkanı Musa Şevik Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Türk Eğitim Sen ofisini ziyaret ederek, Üniversite Akademik ve idari personellerle istişarelerde bulundu.

Nevşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Musa Şevik ve Üniversite birim başkanı Ahmet Demir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yapacakları eğitim- öğretim faaliyetleri ve projelerle ilgili üniversite akademik ve idari personellerle istişarede bulunmak üzere üniversitede bir dizi ziyaretlerde bulundular. Başkan Şevik ve Demir Nevü Türk Eğitim Sen yetkili sendika ofisini ziyaret ettiler. Burada TES. Şube başkanı Tayfur Urgenç, başkan yardımcısı Endüstri mühendisi Abdullah Çamcı ve TES. Nevü temsilcisi İbrahim Doğan ile görüştüler. Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı'yı odasında ziyaret ederek Üniversite ile ilgili bilgiler aldı. Sonrasında Meslek Yüksekokulu Akademisyeni Huri Nur Anahtar, Serkan Boylu, İlahiyat fakültesi sekreteri Habib İdiz, İktisat fakültesinde Prof. Dr. Korhan Karacaoğlu ve Fen Edebiyat Fakültesinde Dekan yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Kalemli ve şube müdürü Metin Korkmaz ile görüşerek fikir teatisinde bulundular.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Musa Şevik yaptığı ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada istişare ve fikir teatisi bizlerin önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerinde bizlere ışık tutacaktır. Büyük ve müreffeh Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Şu gerçek iyi bilinsin ki nerede bir Ocak tütüyorsa orada Vatan ve bayrak sevdalılarının ateşi yanıyordur. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için Nevü'deki akademisyenlerimizi ve idari çalışanları ziyaret etmeye devam edeceğim. Dedi.