Enderun Hukuk Hareketi (ENHAR) tarafından bu sene 2’ncisi düzenlenecek Ölçüler Dengeler Farazi Dava Yarışması Nevşehir’de final duruşmalarını yapıyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kongre Merkezi Karavezir Konferans salonunda 4 Ağustos Pazar günü saat 13:30’da gerçekleştirilecek yarışmada, Hukuk Fakültesi öğrencileri ve sosyal bilimler alanlarında ülkemizin önemli üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler gerçek olayların simüle edildiği dava modellerinde yarışarak kendilerini geleceğe hazırlıyorlar.

Yarışmanın bir diğer ayağı olan Bilirkişi Kategorisinde ise Psikoloji, Sosyoloji ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü öğrencileri de program kapsamında yarışmalarını tamlayarak bu programda derece ödülleri ve katılım belgelerini alacaklar. Ayrıca programda, ENHAR tarafından düzenlenen altı aylık rapor yazım eğitimlerini tamamlayan katılımcılara başarı belgelerleri de verilecek.

Üniversite tercih döneminde yapılacak bu yarışma, aynı zamanda hukuk ve sosyal bilimlere alanlarında tercih yapacak aday öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat olarak görülüyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kongre Merkezi Karavezir Konferans salonunda 4 Ağustos Pazar günü saat 13:30’da gerçekleştirilecek olan Final Duruşmasına tüm halkımız davetlidir.

Screenshot 20240731 120655 Gallery