Nevşehir Sıradışı Akademi yaz dönemi boyunca Ürgüp'te yüz yüze ve birebir Anlayarak Hızlı Okuma eğitimi başlatıyor.

Sıradışı Akademi kurucusu Koray Mert Balcı:

'2022 LGS sınavında görüldü ki öğrenciler uzun metinlerle mücadele etmek zorunda kaldılar. Hızlı okuyamadılar, süre sorunu yaşadılar, okuduklarını anlayamadılar ve stres yaptılar. Bir kez daha Anlayarak Hızlı Okumanın seçenek değil gereksinim olduğu anlaşıldı.

Bizim öğrencilerimiz %100 başarı ve memnuniyet garantisiyle, bilgisayar üzerinde yapay zeka destekli bir programla severek ve eğlenerek çalışıyorlar. Okumaları hızlanıyor, anlamaları artıyor, dikkat ve odakları gelişiyor, mantık kurma yetenekleri artıyor. Tüm bunların sonunda özgüven kazanıyorlar ve sınavlara bu özgüvenle girerek başarılı sonuçlar elde ediyorlar.

Biz Sıradışı Akademi olarak çocuklarınızın yeni döneme güçlü ve hazırlıklı başlamaları için her zaman yanlarındayız. Memnuniyetler başarımızın garantisidir' dedi.

YAPTIĞIMIZ EĞİTİMLER SONRASINDA ÜRGÜP'LÜ VELİLERİN GERİ BİLDİRİMLERİ

Adem Sofularlı / Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu 5. Sınıf Öğrenci Velisi (ÜRGÜP)

Koray Bey. İlginize alakanıza tekrar teşekkür ederiz. Sizle tanışmadan önce 21 gün çok kısa ne faydası olabilir diye düşünmüştüm. Ama Alperende inanılmaz bir öz güven derslerinde başarıyla devam eden bir süreçti. Artık paragraf soruları Alperenden korksun. İyiki sizinle tanıştık küçük çocukta yeniden görüşmek dileğiyle iyiki varsınız.

Özlem Arı / Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu 6. Sınıf Öğrenci Velisi (ÜRGÜP)

Hocam emeğinize ve ilginize gerçekten çok teşekkür ederiz ilk başladığımız da dk da 1000 kelimelere gerçekten inanamıyordum yani en azından her çocuk için değil de özel yetenekli çocukların yaptığını düşünüyordum ama çocukta hayal değilmiş çok daha fazlasıymis teşekkür ederiz kardeşlerle devam edeceğiz inşallah @siradisiakademi_koray.mert

Fatma Açıkgöz / Hacı Ahmet Toksöz Ortaokulu 6. Sınıf Öğrenci Velisi (ÜRGÜP)

Hocam emeklerinize sağlık okumayı hızlandırdık, sıkılmadan okumaya başladık, bütün yarım kitaplar bitti test çözümleri hızlandı ve arttı, çok teşekkür ederim ilginize, küçük kardeşle tekrar görüşecez inşallah daima siz. Emeklerinize, ilginize çok teşekkür ederiz hocam tekrar görüşmek üzere.