Ürgüp

Ürgüp'te Çanakkale Özel Mevlid-i Şerif Programı

Abone Ol

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü vesilesi ile İlçemiz Duayeri Camiinde Mevlid-i Şerif ve Dua Programı düzenlendi.

Öğle Namazı öncesi okunan Aşr-ı Şeriflerle başlayan Çanakkale Özel Programı okunan Mevlid-i Şerif akabinde İlçe Müfüsü İsmail KARADAVUT'un sohbetleri ile devam etti.

Karadavut; 'Çanakkale; Mukaddesat için mücadele etmeyi en büyük görev ve gerekirse bu yolda şehit olmayı en yüce mertebe bilen ve gencecik bedenlerini ümmetin harim-i ismetine siper eden bir neslin zaferidir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıldönümü münasebetle Geçmişten bugüne dinimiz, vatanımız, milletimiz, ezan ve bayrağımız, istiklal ve istikbalimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.' dediler. Çanakkale Özel Programı tüm şühedaya ithafen okunan Hatimlerin duaları ile tamamlandı.

#18MartÇanakkaleZaferi'nin 109. yıldönümünde istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını saygı ve minnetle yad ediyor, geçmişten günümüze kadar tüm şehitlerimize ve ahirete irtihal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.