Nevşehir de Bugün

Vali Aktaş “Bu Hayat Senin, Hedef Sensin” Konulu Konferansa Katıldı

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği koordinesinde, Nevşehir Kızılay Derneği ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla M?

Abone Ol

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği koordinesinde, Nevşehir Kızılay Derneği ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün katılımı ile üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen, Madde Bağımlılığı ve İlk Yardım konferansına katıldı.


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mustafa Hayri Efendi Kongre Salonunda gerçekleştirilen program, açılış konuşmaları ile başladı ve Nevşehir Kızılay Başkanı Ercan Civelek’in ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı’nın konuşmaları ile devam etti.


Proje çalışmaları slaydının ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden polis memuru Ali Agkoç, madde kullanımının yasal boyutları hakkında bilgilendirme yaptı ve Nevşehir Kızılay Başkanı Ercan Civelek konuşmasını yaptı. 


Konuşmaların ardından Nevşehir Kızılay üyesi uzmanları tarafından ilk yardım ve ilk müdahale eğitimi verildi.


Program sonrası Songül Aktaş, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.


Songül Aktaş’ın katıldığı programa; İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Akif  Doksar, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürü Ali Usta, Nevşehir Kızılay Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı ve Üniversite öğrencileri katıldı.