Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezi

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezini ziyaret ederek, görev başında olan emniyet personelinin yeni yılını tebrik etti.

Karayolları Uygulama Noktası

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında karayolları uygulama noktasını ziyaret ederek, görevli emniyet personelinin yeni yılını tebrik etti.

112 Acil Çağrı Merkezi

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek, görevli personelin yeni yılını tebrik etti.

GAMER

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezini (GAMER) ziyaret ederek, görevli personelin yeni yılını tebrik etti.

Nevşehir Devlet Hastanesi

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret ederek, yeni yılın ilk saatlerinde görev yapan sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik etti.

Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında İl Jandarma Komutanlığı Merkez Karakol Komutanlığını ziyaret ederek, jandarma telsizi ile tüm görev başında olan güvenlik güçlerinin yeni yılını tebrik etti.

İtfaiye Müdürlüğü

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, görev başında olan personelin yeni yılını tebrik etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi

Valimiz İnci Sezer Becel, protokol üyeleri ile birlikte yeni yılın ilk dakikalarında İl Emniyet Müdürlüğü haber merkezi personelini ziyaret ederek, polis telsizi ile tüm çalışan güvenlik güçlerinin yeni yılını tebrik etti.